Ensimmäinen juoksu-kävelyharjoitus:

Harjoituksen kesto: 48 min
Matka: 5,88 km
Keskivauhti: 8:12 min/km
Keskisyke: 130
Maksimisyke: 160 (sattui juoksupätkä ainoalle kunnon ylämäkiosuudelle)

Reipasta kävelyä 2 min ja todellakin hidasta juoksua 2 min vuorotellen. Näin hitaasti en oikeasti ole ennen kyennyt juoksemaan, mutta nyt pidin pääni. Vähän meinasi alussa kyllästyttää kellon vilkuilu, mutta pian siihen tottui. Mieli olisi tehnyt juosta pitempiäkin pätkiä, mutta siinäkin asiassa pidin pääni. Polvi meinasi vähän kipuilla, mikä ei siis ole mitään uutta, tuttua ala-asteelta asti... Mutta ei pahasti. Polvenkin vuoksi tarvii todellakin aloittaa näin rauhallisesti. Yllättävän kevyesti sujui, vaikka eilen stepissä jalat oli kuin sementtiä, enkä oikeasti meinannut jaksaa ollenkaan.

Tälle lenkille otin mukaan molemmat koirat. Vanhempi ja laiskempi kyllä meinasi olla taakka, se kun on kävellessäkin laiska. Kuvittelin, että kykenen juoksemaan sen kanssa, kun mennään todella hitaasti, mutta mitä vielä. Pitää miettiä jaksaako sitä enää raahata mukana jatkossa. Nuoremman kanssa ei ollut ongelmaa.

Mun puhelin löytää äärimmäisen huonosti satelliitit, sen vuoksi harjoituksen alkupiste ei todellakaan ole lenkin alkupiste. Mutta tuo alkumatka nyt muutenkin menee kävellessä, kun antaa koirien tehdä tarpeensa. Samoin loppumatka. Eipähän tule piirrettyä karttaa aivan kotiovelle . Lenkki kulki siis pääasiassa kuntoradalla + metsäpoluilla.