Mistä tuo otsikon myytti oikein tulee?! Yleensä kun kuulee ihmisten pelkästään hehkuttavan hierojalle menoa tai olotilaa sen jälkeen. Minä en ole koskaan nauttinut hieronnasta. Kovin ahkera hierojalla kävijä en kyllä ole... Kumpihan se olikaan ensin, muna vai kana .

Tänään kävin hierotuttamassa jalkani. Oli sen verran mukava fyssari, että tulin ääneen ihmetelleeksi tuota hieronnan ihanuutta, jota en siis koskaan ole päässyt kokemaan. Kuulemma olen käynyt hyvillä hierojilla . Ilmeisesti nämä, jotka sitä hierontaa niin ylistävät, ovat käyneet enemmänkin sellaisissa rentouttavissa hyvänolon hoidoissa. Minä siis olin taas hyvällä hierojalla. Lonkan/pakaran alueella oli piste, jota hieromalla epämiellyttävä tunne levisi melkein varpaisiin asti. Ja pohkeiden hierominen sattui melkein saa*anasti. Mutta enpä vielä siinä vaiheessa arvannut, että hyvä jos pystyn pöydältä noustuani kävelemään . Kotimatkalla pyörää piti melkein polkea varpaat alaspäin suunnattuna.

Mutta oli se vaan niin hyvä hieroja, että parin viikon päästä menen uudestaan ja pidemmäksi aikaa, että saa yläkroppakin osansa kärsimyksestä.