Kokemukseni ampumisesta ovat rajoittuneet ilmapistooliin, ilmakivääriin ja starttipistooliin, mutta olen aina ajatellut, että voisin tykätä ampumisesta (voiko näin kirjoittaa nettiin? Varsinkin, kun edellisessä postauksessa epäilee sekoavansa?! ). Kun kuulin Oulun yliopiston metsästäjien järjestämästä naisille tarkoitetusta ampumisharjoituksesta, lähdin innolla mukaan. Saatiin kokeilla pienoiskivääriä, pienoispistoolia, toisenlaista pienoiskivääriä, rynnäkkökivääriä, 9 mm pistoolia, .45 pistoolia sekä haulikkoa. Olihan se ihan mielenkiintoista. Ihan täysin varma en ole, että tykkäsinkö vai en, mutta siitä huolimatta ammuin "ai saatana" -kommentin jälkeen haulikolla vielä toisenkin kerran. Kokonaisuudessaan homma oli ihan kivaa niin kauan, kun maalitauluja kaatui, mutta käsien väsyessä hutien määrä ja turhautuminen söivät vähän innostusta. Olen kuulemma synnynnäinen pistooliampuja. Ja kieltämättä se taisikin olla kaikista kivointa.

Kädet oli kyllä aika kipeänä jälkeen päin. Olinpa muuten ainoa nainen, joka uskalsi ampua haulikolla vielä toisenkin laukauksen . Ja sitten vielä sillä toisella aseella (kuva alla), joka myös potkaisi "ihan kivasti".

Pikku potku

 

Kuvat on vähän kummallisen värisiä, kun ensinnäkin ne on otettu kännykällä ja toiseksi värit on säädetty uudella näytöllä, joka ilmeisesti ei ole vielä aivan kohdilleen kalibroitu...