Tänään kävin BodyCombatissa. En millään meinannut innostua asiasta, ihan nauratti kun ohjaaja hehkutti tuntia ja kehui kuinka Combatissa kävijät ovat fanaattista porukkaa. Kuulemma tunnille tullaan vaikka olisi mikä ilma ja jouluaaton aattonakin BodyCombatissa on asiakkaita, vaikka BodyAttackissa ei ole ketään eikä BodyStepissäkään ole ketään (se Attack voikin olla tyhjä, mutta Stepissä saattaisin olla minä). Ne on tyhjiä, kun kaikki on BodyCombatissa (paitsi minä, kun oon siis siellä stepissä...).

Tunnin alussa olin vähän pihalla. En muista, että olisin ollut yhtä pihalla ensimmäisellä Combat-tunnillani. Taustalla siis oli useita kertoja Oulun Pyrinnön CombatMix-tunteja, jotka olivat halpa kopio oikeasta Combatista. Taukoa Pyrinnön tuntien ja oikean Combatin välillä oli varmasti joitan vuosia, ja pari vuotta on varmaan mennyt edellisestä Combatistakin. Jotenkin en pysynyt kaikissa jutuissa mukana, en oikein edes kuullut musiikista rytmiä potkuille ja potkin sitten aina vähän myöhässä tai etuajassa. Tunnin puolivälin paikkeilla skarppasin ja sain homman juonesta paremmin kiinni. Oivalsin oikeamman potkutekniikan, jolloin nekään ei enää tuntuneet niin hassuilta. Vähän ehkä jopa innostuin .

Kun nyt on jonkin verran tullut verrattua noita keltaisia tunteja sykkeiden ja kulutuksen perusteella, niin laitetaan nyt tämänkin tunnin tiedot ylös: keskisyke 144, maksimi 169, kulutus 365 kcal. Nämä siis pikkuisen löysällä fiiliksellä aluksi. Tehokas tunti. Jos lukuja kattoo, niin arviolta kovempi kuin steppi (huomioituna se alun löysäily siis).

Vähän huolestuttavaa sitä mahdollisen juoksuharrastuksen uudelleenlämmittämistä ajatellen oli epämääräiset tuntemukset sääressä hyppyjen/potkujen/juoksemisen aikana. Itse asiassa sama tuntui Attackissakin, mutta en vaan silloin tullut siitä kirjoittaneeksi. Mun piti kesällä venytellä itseni kuntoon ennen juoksulenkeille lähtöä. Ja alkuun olinkin aika ahkera, mutta sitten se vähän ikään kuin jäi... Jos nyt tästä siirtyisin suoraan tuonne lattialle venyttelemään, ennen kuin taas olen liian väsynyt ja haluan vain nukkumaan.