Viimeinen viikko juoksukoulun ohjelmaa (Terwamaraton-viikolle on annettu erilliset ohjeet), ja jätin sitten noudattamatta sitä . En jaksa edes kirjata ylös harjoituksia, jotka olisi pitänyt tehdä, kirjaan vaan sen mitä tein.

Maanantai

Edellisellä kerralla juoksukoulussa sovittiin, että mennään tekemään uusiksi syksyllä tehty kuntotesti. Kyseessä on ymmärtääkseni UKK-kuntotesti, hieman muunnetuilla toistojen määrillä, koska rajat ovat aika helpot... Lisäksi jätettiin selkäosuus tekemättä, koska siinä Maijan mielestä korostui enemmän tekniikka (hankalampi määrittää, kuinka ylös noustava). Aikaisemmasta testistähän mulla ei tuloksia vielä ylhäällä olekaan, koska Maija keräsi silloin laput itselleen ja palautti ne vasta nyt.

Lokakuun tulokset:
Vatsalihakset (istumaannousut): 18 toistoa (erinomainen)
Käsilihakset (etunojapunnerrukset, naisten): 23 toistoa (erinomainen)
Jalkalihakset (kyykyt): 26 toistoa (hyvä)

Jo tässä vaiheessa vähän naureskelin noille viitearvoille. Erinomaisessa kunnossa muka . Kyykyt jäi sillon vähän harmittamaan, koska aloitin vähän varovaisesti ja tuntui, että olisin jaksanut enemmänkin.

Toukokuun tulokset:
Vatsalihakset: 21
Käsilihakset: 32
Jalkalihakset: 26

Että jos meni juoksutesti pieleen, niin ainakin jossain näkyy kehitystä . Käsitulokset varsinkin yllätti. Kyykkyihin ei sitten tullut parannusta, mutta ei se mitään. Olin lauantaina käynyt salilla, sunnuntaina pyörälenkillä ja nukkunut edellisen yön tosi huonosti. Olin aivan älyttömän väsynyt ennen testiä ja luulin, että mistään ei kyllä tule mitää. Yllättävästi sitä virtaa löytyi, mutta kyllä jaloissa tuntui väsymys. Nyt en edes himmaillut aluksi. Sitä me testikaverin kanssa mietittiin, että aika haipakkaa kyllä saa kyykkäillä, jos meinaa kovin paljon parempaan tulokseen päästä. Mittaako tuo nyt sitten kuinka hyvin jalkalihasten kuntoa? Minä ainakin jatkoin vielä 2-3 kyykyn verran, kun en kuullut ajan päättymistä. Eli puhtia olisi ollut.

Kuntotestin jälkeen kävin vielä oikeasti kuntosalilla, kun kerran Hukassa olin.

Tiistai Lepo

Keskiviikko

Olin kotona päivän lukemassa tenttiin ja oli tarkoitus mennä spinningiin. Mutta en sitten taaskaan pysynyt lukusuunnitelmassani, joten jätin Hukkareissun väliin ja kävin spinnaamassa kuntoradalla. Tällä kertaa jatkoin vielä Auran majaltakin eteenpäin. Tarkoitus oli kääntyä takaisin Aaltokankaalta, mutta jatkoin kuitenkin vielä matkaa kohti Kuivasjärveä.

Harjoituksen tiedot:
Kesto: 1h 12min
Matka: 24 km
Keskinopeus: 20 km/h
Keskisyke: PK-lenkki, tarkemmat syketiedot kunhan haen sykemittarini, jonka unohdin äidille
Maksimisyke:

Keskinopeus vähän ihmetyttää, kun entistä pidemmän matkan poljin siellä kuntoradalla, jossa vauhti ei yleensä pääse nousemaan noin korkealle.

Torstai

Oli tarkoitus mennä salille, mutta edelleen olin lukutavoitteestani jäljessä. En sitten ehtinyt tehdä muutakaan, kun illalla oli Ringan tokotreenit.

Perjantai Kuntosali

Lauantai

Jo kolmannen kerran tällä viikolla suunnitelmat meni pieleen. Piti mennä pyöräileen, olin jo vaatteet päällä valmiina, kun taivas aukesi. Koska illalla oli muutakin menoa, en voinut siirtää lenkkiä edes myöhäisemmäksi. Totesin, että antaa olla, en lähde kastumaan. Ei voi olla kiinni yhdestä lenkistä. Alkaako vähän lipsua?

Sunnuntai

Kuntosalille taas. Vähän alkoi jo kyllästyttää saman ohjelman tekeminen kolmatta kertaa yhden viikon aikana. Salilla oli vielä niin hemmetin kuumakin, että aivan en kyllä päässyt parhaaseen suoritukseen.

Että sellanen viikko. Tulihan tuota sentään pyöräiltyä joka paikkaan.