Maanantai: Juoksu-kävely 50 min, 4-5 x n. 60 min rentoja spurtteja

Mistä tuo juoksu-kävely tänne hyppäsi?! Edellisessä ohjelmassa sitä oli vain viikonlopun pitkässä lenkissä, nyt näyttää olevan tällä viikolla yhteensä kolme kertaa.

Mutta asiaan. Maanantain piti olla perinteisesti lepopäivä, mutta sääennusteet alkoivat näyttää siltä, että loppuviikosta ei tarkene enää pyöräillä. Jalat ei antanu myöten juosta (säärissä ihan kivikova tunne), eikä salillekaan oikein ehtinyt tenttiin lukemiselta, joten menin töistä suoraan taas pyörälenkille. Sykemittari ei ollut mukana, joten yritin kuunnella entistä tarkemmin itse omaa kehoani ja ajaa rauhallisesti. Tarkkaa aikaakaan en tullut lenkille ottaneeksi, vajaa tunti siinä meni. Saarela-Kirkkokangas -lenkki oli tylsä, joten siirryin takaisin Tuira-Pyykösjärvi-Rusko -akselille. Kiva pyöräillä, melkein koko matkan tuuli oli takaa tai takaviistosta, Pyykösjärven ja Ruskon suorilla aika vankka vastainen. Kansalaisen karttapaikasta matkalle mittaa n. 15 km. Kyllä se vaan on hidasta talvikeleillä tuo pyöräily, kun yrittää pitää sykkeet aisoissa.

Tiistai: Lepo TAI PK-harjoitus 40-60 min

Kävin saman pyörälenkin kuin edellisenä päivänä. Nyt sykemittarikin mukana

Harjoituksen tiedot:
Kesto: 56 min
Matka: 15 km
Keskinopeus: 16,1 km/h
Keskisyke: 137
Maksimisyke: 159

Keskiviikko: Lepo

Lukuunottamatta työmatkapyöräilyä (6 km suuntaansa) ja koirien lenkitystä tietysti.

Torstai: Juoksukoulun 11. kokoontuminen: Lihaskunto

Luennon lisäksi tehtiin Maijan ohjaamana juoksijan kuntopiiri. Tarkempaa tietoa, jos jaksan joskus kirjottaa...

Perjantai: Lepo

Lauantai: Juoksu-kävely(?) 50 min (PK), johon 2 x 8-10 min reipasta juoksua (VK) TAI Tehokas ryhmäliikunta

Olin menossa ihan vaan kuntosalille, kun lähtiessä satuin vilkaisemaan juoksuohjelmaa ja mieleen tuli, että miksenpä juoksisi. Jälkeenpäin kyllä muistin, että jalan vuoksihan mun piti ottaa taas juoksun kannalta vähän kevyemmin... Mutta juoksin silti, eikä jalkakaan tuntunut pahalta. Vedot 10 minuutin pätkinä, välissä reilun 5 min palautus, josta eka minuutti kävellen. Tein taas oman nopeusennätykseni matolla, 10 km/h .

Harjoituksen tiedot:
Kesto: 55min
Keskisyke: 135
Maksimisyke: 158

Juoksutreenin jälkeen piipahdin vielä salilla, mutta en todellakaan tehnyt kyykkyjä. Vähän ylävartaloa vaan.

Sunnuntai: Pitkä juoksu-kävely TAI sauvakävely (PK) 1h 10min- 1h 20min

Niinhän sen piti olla, mutta pakkasta oli paljon ja juna Kuopioon lähti iltapäivällä. En saanut tehtyä mitään lähdön tunnelmissa. Tai no taisin minä koirat lenkittää, mutta ei siitä lenkistä noin pitkä todellakaan tullut.