Olin saanut eilen puhelun ja vastaajaviestin Forum24-lehden toimittajalta. Viestissä pyydettiin ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian. Toimittaja teki "Mitä teet viikonloppuna" -juttua eräästä tutusta, joka on järjestämässä Naisten Haku 2009 -koetta (noutajien metsästyskoe naisohjaajille). Juttuun haluttiin kuva haastateltavasta ja minä olin ottanut hänestä kuvan kaksi vuotta sitten vastaavassa tapahtumassa.

Minua ei kuitenkaan saatu kiinni. Kun sitten viimein soitin toimittajalle, kuulin, että yhdistyksen sihteeri oli antanut luvan käyttää kuvaa. Olisin tottakai antanut itsekin luvan kuvalle, mutta puhelun jälkeen aloin ajatella asiaa enemmän. Ihmetyttää, että miten yhdistyksen sihteeri on voinut luvan antaa. Mutta vielä enemmän ihmetyttää, että miten yhdistyksen sihteerin antama lupa voi rittää toimittajalle?! Mitä jos en olisikaan halunnut antaa kuvaani? Lisäksi aloin ajatella, että mahtaako lehdellä olla tapana antaa kuvista jotain korvausta. Ehkä yhdistyksen sihteerin olisi pitänyt siitä asiasta neuvotella puolestani?

Kuvan laatu näyttää ainakin nettiversiossa olevan aivan pe*seestä. Olisivat kysyneet lupaa aikaisemmin, niin olisivat saaneet käyttöönsä alkuperäisen, eikä mitään nettiin pienennettyä versiota.

Lisäys: Onneksi painetussa lehdessä kuva ei ole yhtään suttuinen.