Torstaina lenkkeilin vaihteeksi koirien kanssa. Juoksu tuntui vähän tahmealta, ja jo ensimmäisellä kävelypätkällä ihmettelin sykkeen nousemista yli 120, kun normaalisti se tuossa vaiheessa on alle 110. Eipä yllätys, että juostessakin syke meinasi nousta enemmän kuin ennen. Samaa 2 min kävelyä, 4 min juoksua menin.

Harjoituksen tiedot:
Harjoituksen kesto: 51 min
Matka: 6,2 km
Keskivauhti: 8:19 min/km
Keskisyke: 136
Maksimisyke: 152

Lauantaina lenkkeilin sitten yksikseen (kävelyjuoksua kuten yllä). Tarkoitus oli aluksi ottaa Ringa mukaan, mutta päivän muiden ohjelmien vuoksi koirat kävi normaalin kävelylenkin vajaa tunti ennen kuin minä lähdin juoksemaan. En siis uskaltanut ottaa sitä mukaan (mun pitäis päästä tästä jalkaneuroosista eroon...)

Koko matkan tuskailin hidasta vauhtiani ja nousevaa sykettäni (jotain edistystä kun pitäisi tapahtua näin 7 juoksukerran jälkeen ehdottomasti! ). No mitä mieltä oli Sports Tracker:

Harjoituksen tiedot:
Harjoituksen kesto: 60 min
Matka: 7,71 km
Keskivauhti: 7:49 min/km

Taisipa olla nopein keskivauhti näillä mun lenkeillä. En aina tiedä mitä uskoa, itseäni vai geepeeässää... Sykemittari sekoili varsinkin alkumatkasta, taitaa olla pesun tarpeessa se vyö. Keskisykkeeksi mittari antoi 136, mikä lienee aika lähellä totuutta, mutta maksimisykettä en saanut. Jossain vaiheessa polulla rapakoiden yli hypellessäni näin lukeman 148.

Tämän päivän juoksussa oli uusien kenkien mukanaan tuomaa innokkuutta, vaikka ne ei tietty jalassa olleetkaan .