Maanantai: Lepo (VEPE-treenit taas)

Tiistai: Lepo (tokokoulutusvuoro)

Keskiviikko: Kuntosali. Tein samanlaisella jaolla kuin edellisellä viikolla.

Torstai: Juoksu-kävely n. 56 min. Olihan ne jalat kipeät sen edellisen viikon sauvakävelyn jälkeen, mutta en olis uskonu, että näin pitkään . Loppumatkasta varsinkin otti kankkuihin. Torstaihan on tokotreenipäivä, mutta nyt olin reipas ja kävin sen jälkeen vielä lenkillä, kun oli tuota lepoa alkuviikosta jo tullut.

Perjantai: Kuntosali.

Lauantai: BodyPump. Ei mikään järkivalinta edellisen päivän kyykkyjen jälkeen... Mutta kun on pakko sovittaa kaikkea muutakin päiviin, niin ei aina voi mennä juuri sille tunnille, jolle haluaisi. Itseasiassa ykkösvalinta olis ollut aamun pilates, mutta se alkaakin nykyään jo klo 9.30. Minä lähen yleensä pyöräilemään tuntia aikaisemmin, joten aika aikaisin olisi pitänyt olla hereillä. Totesin, että en nyt ainakaan kelloa laita soimaan. Heräsin kyllä ennen kahdeksaa, mutta en jaksanut alkaa pitämään kiirettä ehtiäkseni.

Sunnuntai: Spinning75. Kyseessä oli keskiraskas tunti, mutta rautaisella päättäväisyydellä poljin peruskestävyystasolla. Pikkuisen päättäväisyyttä koeteltiin potpurrissa, jossa soi mm. Jump, Up Around The Bend, You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer ja The Final Countdown. Muutenkin oli tosi kiva tunti ja olisi ollut kiva päästellä. Kotimatkalla kyllä sitten tuli sitä vauhtikestävyyttäkin.

Pyöräilyä tällä viikolla n. 80 km.