Tästä viikosta ei kyllä paljon raportoitavaa jäänyt. Maanantaina oli VEPE-treenit (vesipelastus, jos joku ihmettelee), tiistaina pankkiasioita ja pitkä työpäivä. Ja iltaa kohti yhä enenevässä määrin flunssan oireita, joka sitten jatkuikin koko loppuviikon. Mitenkään kovin sairaaksi en itseäni tuntenut, älyttömän väsyneeksi vaan. En tiedä johtuiko väsymys flunssasta vai pitkistä työpäivistä (klo 6.40 töissä ja viimeisen kerran oven painoin kiinni siinä 19.30 aikoihin) vai molemmista, mutta kolmena päivänä nukuin 1,5 h päiväunet, mitä ei todellakaan normaalisti tapahdu .

Vaikka olo tosiaan ei ollut kovin sairas, esim. töissä jaksoin ihan normaalisti, niin liikkua en kunnolla jaksanut. Keskiviikkoaamuna olin parin kilometrin jälkeen hyytyä työmatkalla, minkä jälkeen pyöräilinkin todella rauhallisesti. Pyöräilyä tuli viikon aikana yhteensä n. 80 km, mutta osa kyllä ihan pakon edessä, se auto kun edelleen odottaa korjausta huoltamon pihalla... Erityisen ikävä autoa oli torstaiaamuna, kun Ringa oli edellisenä iltana taas mennyt syömään pihasta jotain ja alkoi kuolata voimakkaasti. Puolille öin valvoin sen vieressä ja pyyhin kuolaa. Ei sillä mitään hätää ollut, en vaan osannut nukkua. Yritin kyllä lattialla koiran vieressäkin välillä, mutta siitä nyt ei mitään tullut. Linja-autoaikatalut tarkistin, mutta ollakseni töissä viimeistään 6.45 minun olisi pitänyt olla pysäkillä heti kuuden jälkeen. Kuuden kilometrin matkan vuoksi! Ja sitä paitsi, bussimatkat on täällä ihan törkeän kalliita, joten pyöräilin sitten ihan hissukseen. Ja kesken päivän takaisin kotiin nukkumaan, jotta jaksoin taas illan töissä...

Olo parani selkeästi lauantai-iltana (kun ensin olin selvinnyt pitkien päikkäreiden aiheuttamasta pöhnästä...) ja alkoi oikeasti tuntua siltä, että sunnuntaina ehkä voisin käydä jo Hukassa jollain kevyellä tunnilla. Illan BodyBalancea suunnittelin, mutta en sitten lähtenyt, kun satoi vettä niin kovasti. Sinänsä vesisade ei haittaa, se on vain pukeutumiskysymys, mutta vaatteiden säilytys tunnin ajan umpinaisessa kaapissa ei ainakaan kuivata niitä... Päätin sitten mennä rauhalliselle sauvakävelylle. Kävelin tunnin ja syke pysyi koko ajan selvästi peruskestävyystason alapuolella ja aikaa lenkkiin kului 10 min enemmän kuin edellisellä viikolla. Eli siis oikeasti aivan tosi rauhallinen lenkki, mutta oli mukava pitkästä aikaa liikkua vähän (edelleenkään se pyöräily ei siis ole mitään liikuntaa ).

Toivottavasti sairastamiset oli sitten taas siinä joksikin aikaa. Edellisen kerran olen ollut kipeänä joskus alkuvuodesta 2009, jos ollenkaan oikein muistan.