BodyPump. Yritin oikein miettiä, että millon olen siellä viimeksi käynyt. Sen tiedän, että en ainakaan juoksukoulun aikana, eli viime syyskuun jälkeen, mutta epäilen, että tauko on paljon pitempi. SpinnPumpissahan kävin jo pari kertaa, mutta se on pikkuisen eri, kun pumppiosuudessa tehdään vaan rinta, ojentajat, hauikset, selkä tai hartiat ja vatsat.

Lämmittelyn jälkeen olin pistämässä tankoon ihan vääriä painoja, kun en muistanut ollenkaan, että kyykyillähän sitä alotetaan. Satuinpa muistamaan aikoja sitten käyttämäni kyykkypainot, joten vaihdoin sitten ne. Olipa ilo huomata, että tanko oli ajan kuluessa keventynyt . Ottaahan se minuuttitolkulla kyykkääminen jalkoihin, mutta aivan selvästi ensi kerralla (jos semmoinen vielä tulee), saa laittaa lisää painoja. Siinä toisessa kyykkybiisissä otin sitten käsiin lisäpainot, kun kerran tuo ensimmäinen tuli tehtyä vähän löysästi. Ja johan alkoi tuntua. Mutta ne kyykyt, joissa noustaan kokonaan laudan päälle, on kivoja ja ne meni ihan kevyesti huolimatta pienestä poltteesta. Lihaskramppi jalassa tosin aiheutti muutaman ylimääräisen lepotauon loppupuoliskolla.

Penkkipunnerruksessa menee nyt joku pieleen koko ajan, kun kädet kipeytyy . Voihan se toki olla, että hartioissa lihakset on niin heikot, että ne väsyy ensin, mutta kun ne väsyy jo niin alussa. Eikä se raiskattu biisi kyllä yhtään auttanut tsemppaamaan . Onneksi olin kuullut siitä jo ennakkoon, joten odotukset ei olleet kovin korkealla. Siis oikeasti, kuunnelkaa (eikä säre silmiä kattoa kans ), alkuperäinen täältä. Pumpissa käyneet tietävät kyllä sen raiskatun version. Pahus kun musiikit ei juuri enää taida olla alkuperäisesittäjien. Ojentaja- ja hartialiikkeet oli mun mielestä vähän kököt, vaikka onhan se kiva, että tulee vaihtelua, niin onko kaikki vaihtoehdot pakko ahtaa samaan biisiin?! Minä vaan en tykkää vaihdella hätäisesti painoja ja asentoja. Paljon muuta erityistä ei jäänyt mieleen. Ai niin, hauikset meni kans kevyesti, onko sarja nyt helpompi? Jos lisään painoja, niin niitä on saman verran kuin siinä onnettomassa rintabiisissä . Kuulostaa tosi järkevältä, eikö? Kokonaisuudessaan tämä pumppi oli perussettiä, voin mennä uudestaan, mutta voinpa olla menemättäkin.