Päätin nyt kokeilla tätä viikkoraportointia. Sen jo tiedän, että juoksukoulun loputtua peruskestävyysharjoitteluun panostaminen on vähän jäänyt eikä yhtään kunnolla pitkää lenkkiäkään ole tullut tehtyä. Ehkä noihin asioihin tulee nyt taas parannus, kun näen yhdellä silmäyksellä, että miten viikko on sujunut.

Maanantai: Lepo (VEPE-treenit)

Tiistai: SpinnPump (spinning vajaa 30 min, pumpissa rinta, selkä, ojentajat, hartiat ja vatsa)

Keskiviikko: Lepo (hieronta)

Torstai: Lepo (TOKO-treenit. Hyvä niin, tulipahan pidettyä lepopäivä hieronnan jälkeenkin)

Perjantai: BodyStep. Ei olis haitannu, vaikka tämäkin päivä olisi vielä mennyt kevyemmällä liikunnalla. Jalat ihan tönkit ja hyydytti. Mutta siitä huolimatta jaksoin vallan hyvin.

Lauantai: Kevyt juoksu-kävely n. 35 min aamulla. Illalla vielä sauvakävely n. 50 min. Tarkoitus oli tehdä oikeasti pitkä lenkki, mutta noissa hellelukemissa en viitsinyt. Ehkä, jos omistaisin vyön johon saisi kiinni juomapullon...

Sunnuntai: BodyPump. Olipa hyydyttävä. Ainoastaan ojentajat jaksoin jotenkin sinnikkäämmin, kaikki muutkin kyllä meni samoilla painoilla kuin aikaisemmin, mutta blaah. Ihan pakko oli ostaa syötävää ennen kotiinlähtöä, mutta sittenpä jaksoikin taas paremmin pyöräillä.

Pyöräilyä viikon aikana kokonaisuudessaan n. 100 km. Ja tietty koirien kanssa on tullut käytyä kävelyllä, mutta niitä peruslenkkejä en laske liikunnaksi, enkä jatkossakaan aio mainita tarkempia matkoja. Oon muuten aina pitäny tuota pyöräilyäkin lähinnä vaan siirtymisenä paikasta toiseen, mutta  herranen aika, jos matka taittuu mukavalla nopeudella 20 km/h, niin pyöräilyyn kulutettu aika tällä viikolla on 5 h .