No nyt ei estänyt edes vedenpaisumus kahvakuntopallotunnin testaamista. Kovin paljon en tälläkään kerralla tunnin sisällöstä tiennyt.  Sen verran vaan, että kyseessä ei ole kahvakuula, vaan nimensä mukaisesti pallo, jossa on kahvat. "Uuden sukupolven kuntopallo", kuten tuotteen kotisivut kertovat. Ehkä kuitenkin odotin jotain kahvakuulamaista treeniä, vaikka senkin tiesin, että Hukassa on palloja ainoastaan yhtä kokoa, 3 kg. Pikkuisen meinasi korveta, kun tunti aloitettiin hengitysharjoituksilla. Just eilenhän minä siellä pilateksessa kävin! Muutkin liikkeet olivan raaaaauhaaaallisiaaaaa, musiikki taustalla oli ihmeellistä pimputusta ja liikkeet tehtiin oman hengityksen tahtiin, kuin pilateksessa ikään. Olipa yksi liike jopa aivan sama kuin eilen. Tuntikuvauksen lukeminen olisi ehkä selventänyt hieman...

"Tunnilla tehdään monipuolisia lihaskunto- ja kehonhallintaharjoituksia kumisella kuntopallolla. Liikkeet tehdään rauhallisesti hengitystekniikka huomioiden. Erinomainen syvien tukilihasten treeni. Tunti sopii kaikille, naisille ja miehille!"

Mutta ei tämäkään tunti huono ollut! Minä vaan luulen, että mun kroppa tykkää näistä enemmän kuin mieli... Hyvä olo oli taas, mutta niinpä siinä vaan valitettavasti tuppaa käymään, että kaikenlaiset kehonhuolto- ja kehonhallintatunnit jää kakkoseksi, kun aikaa on vähän ja valintoja tuntien välillä pitää tehdä. Kaverini totesikin tunnin jälkeen, että hänen elämänsä on liian lyhyt tämmöisiin tunteihin (vaikka oli kanssani samaa mieltä, että hyödyllistä olisi repiä se aika jostain).

Tarrakeräys on taas tavoitevauhdissa (4/viikko), eli kasassa 16/40.