Tiistaina oli testivuorossa VoimaHukka, josta tuntikuvauksessa kerrotaan näin: "Koko kehoa tehokkaasti kuormittava toiminnallinen lihaskuntoharjoitus. Tunnin alussa lyhyt ja helppo alkuverryttely, jota seuraa monipuoliset lihasharjoitteet erilaisia välineitä hyödyntäen (mm. jättipallo, käsipainot, gymstick, levypaino jne.) Tunti sopii kaikille."

Tunnilla tuli aika paljon erilaisia kyykkyjä ja niihin yhdistettynä selkää ja hartioita. Kädet jäivät tässä ohjelmassa vähemmälle. Mutta koska kyseessa ei ole mikään lisenssitunti, niin tunnin sisältö vaihtelee varmasti ohjaajien välillä. Alkulämmittely tehtiin steppilaudalla ja siinä mietin, että onkohan se monelle kovin ikävä yllätys. No itselleni oli kyllä ikävä yllätys se vatsalihastreeni jumppapallolla . Vaikka siitähän näköjään tuossa kuvauksessa varoitetaankin, hyvähän se on näin jälkikäteen huomata... Se oli siis ensimmäinen kunnollinen jumppapallokokemus ja alku meni kyllä ihan siihen, että uskaltauduin jotenkin edes makaamaan siinä pallon päällä. Lopulta sain jopa tehtyä jotain ja oli kyllä hemmetin raskasta! Käytössä oli varmaan aivan ylimääräisiäkin lihaksia, kun jännitin kroppani kokonaan kokemattomuuttani. Enkä kyllä muista aikoihin tehneeni tiukempaa pakara/takareisitreeniä kuin sillä hiivatin pallolla. Taisin sanoa, että minun jumppapallotestaus sai olla siinä, mutta haaste on haaste. Ei saa niin helpolla luovuttaa. Tunnilla olisi ollut hyvä olla salihanskat kädessä, sillä 5 kg levypainon piteleminen hikoilevissa hyppysissä on ankeaa.

Ihan kiva tunti oli, voin mennä uudestaankin . Eikä mikään ihan kevyt. Mukavaa oli erityisesti se, että tehtiin erilaisia liikkeitä kuin mihin olen tottunut. BodyPump on tuon rinnalla kovin tylsää. Kuinka paljon on olemassa esim. erilaisia selkäliikkeitä? Ja niistä tehdään pumpissa aina maastavetoja, kulmasoutuja, pystysoutuja ja yhdistelmää. Ainoastaan musiikki ja sarjat vaihtuvat...