Tämä alkaa olla jo aivan vitsi . Lepopäivänä aikaani kuluttaakseni tein valkosuklaa-mustikkakakkua löytämälläni muffiniohjeella. Muuten ihan ohjeen mukaan, mutta puolukoiden tilalle mustikoita ja kakkuvuokaan. Kun olin saanut taikinan sekoitettua, säikähdin että olisi sittenkin pitänyt pysytellä alkuperäisessä suunnitelmassa ja tehdä mustikoista vain pelkkä raita tiikerikakun tapaan. Mutta onneksi lopputulos ei sitten ollutkaan niin sininen. Ehdin jo sanoa Juhalle, että tätä kakkua ei sitten tarjota kenellekään . Paistoaika oli aika pitkä, siinäkin ehdin säikähtää, että nyt ei tule onnistumaan ja saadaan lusikoida kakku vetelänä vuoasta. Kuorrutukseen valkosuklaata. Ehkä (mutta huom. vain ehkä!) olisi riittänyt pelkkä kuorrutuksen valkosuklaa, tää on nimittäin makeeta. Mutta hyvää! Oli muuten omituista leipoa, kun ei saanut lohkaista suklaasta riviä suuhun... Tai nuolla lusikkaa, jolla on sekoittanut sulavaa suklaata. Taikinaa kyllä söin hyvällä omallatunnolla, siihen laitettu suklaa ei ole karkkia vaan osa taikinaa .