Sen jälkeen kun tein ensimmäisen jogurttikakkuni, olen tehnyt niitä jo kaksi lisää, Vanilja- ja Mansikka-vaniljajogurteista. Ensimmäinen, Hedelmämixistä tehty on edelleen se kaikkein paras. Lisäksi olen tehnyt yhden tiikerikakun, johon laitoin lisäksi Marianne-rouhetta sekä kahvinmakuisen kahvikakun, joka tosin olisi saanut maistua enemmän kahvilta. Koska tämä ei edelleenkään ole leivontablogi, tällainen lipsahdus vaan sattui jo toistamiseen, mitään kuvia tai tarkempia tietoja en laita. Mutta sen vielä mainitsen, että seikkailinpa tänään nettikauppojen sivuilla katselemassa vuokia, kun tuo oma on niin kovin tylsä. Löysinkin kivan ja kohtuuhintaisen, harmi vaan, että ne oli lopussa.

Kiva kun meilläkin on kerrankin jotain vierasvaraa. Tosin Juha syö niitä pois pakastimesta sitä mukaa, kun minä niitä sinne teen, mutta minähän teen niitä sinne sitten lisää .

Ai niin, tuohon kahvinmakuiseen kakkuun olisin ostanut jotain kahvinmakuista suklaata, mutta en löytänyt. Kyllä kait jotain sellaista edes joltain valmistajalta löytyy?! Fazerilla oli ennen hyvä kahvisuklaalevy, mutta sitä ei saa enää . Enpä näköjään ole ainut, joka tuota suklaata kaipaa takaisin.