Maanantai: Lepo (VEPE-treenit)

Tiistai: Lepo (TOKO-treenien koulutusvuoro)

Keskiviikko: Lepo (hieronta)

Torstai: Spinning 30 min (kevyt) ja kuntosali. Torstait on perinteisesti lepopäiviä kans, mutta auto se vaan jatkaa seisomistaan huollon pihalla... Nyt en onnistunut saamaan koiran kanssa kyytiä TOKO-treeneihin, joten ehdin Hukkaan. Kuntosalilla annoin jalkojen vielä vähän levähtää edellisen päivän hieronnan jälkeen ja tein kädet, hartiat ja vatsan.

Perjantai: Kuntosali, ne mitä jäi edellisenä päivänä tekemättä + vähän lisää vatsoja. Olipa oikeastaan kiva olla pitkästä aikaa salilla. Ihan eri tunne taas lihaksissa, kun teki vähän isommilla painoilla. Kivan väsynyt olo .

Lauantai: Sauvakävely 1 h 18 min. Matkaa tuli ehkä 9 km ja muutama satametrinen päälle(?). Saatiin auto käyttöön ja Juha vei minut Auranmajalle, josta käpsyttelin kotiin. Ekat kaks kilometriä ei olisi voinut hirveän paljon vähempää innostaa, mutta sitten pääsin vauhtiin. 5-6 km kohdalla alkoi tuntua vähän raskaammalta, kun ei ole taas vähään aikaan tullut käveltyä pitempää matkaa noin reippaasti.

Sunnuntai: Aamulla juoksu-kävely n. 40 min, illalla BodyBalance. Aamulenkille otin taas Ringan mukaan, joten juoksin silloin, kun pystyin pitämään koiraa irti ja kun tuntui hyvältä. "Hyvältä" on kyllä täysin väärä sana tässä yhteydessä, oli nimittäin jalat aika jumissa edellisen päivän kävelystä ja varmaan perjantain kyykyilläkin oli oma osansa. Voi muuten olla kamala juosta, kun kankkuihin (vai miksi tuota pakaroiden ulkosivua oikein sanotaan?) sattuu! Ei tehty tällä(kään) kertaa siis kovin pitkää lenkkiä. Kotona istuin hetken ja sen jälkeen kyllä adoptoin kävelytyylin Ahtisaarelta. Enkä voinut ollenkaan käsittää, että hetkeä aikaisemmin olin muka ollut juoksemassa . Illan BodyBalance oli sitten varsin hyvä veto ja tuntui tosi mahtavalta kireissä lihaksissa! Rentoutuksen jälkeen olin vaan vähän jo liiankin rentona, ei millään olis jaksanut lähtä kotiin pyöräilemään.

Muutamissa blogeissa on viime aikoina ollut juttua ja keskustelua lepopäivistä ja siitä, kuinka niitä ei meinaa malttaa pitää. Kannattaa hankkia muitakin harrastuksia, niin ei aina ehdi liikkumaan, mutta ei sitten kuitenkaan tarvi kotonakaan olla . Tosin nuo lepopäivät on vähän suhteellisia käsitteitä, esim. tiistaina tuli pyöräiltyä n. 30 km. Mutta se tuli neljässä osassa. Ja se on liikuntaa vain jos siinä on sykemittari mukana . Pyöräilyä koko viikon aikana n. 120 km.